LETALO IN HOTEL

Avstrija izleti in potovanja

Avstrija izleti in potovanja:
pestra ponudba enodnevnih ali večdnevnih izletov in potovanj po Avstriji, na katerih boste spoznali prijazne ljudi, lokalne znamenitosti in kulinariko.

Predbožični Dunaj
ŽE ZA 29 €
Predbožični Brixen
ŽE OD 39 €
Zimska pravljica na Tirolskem in Bavarskem
ŽE OD 132 €

SMUČARSKI IZLET KATSCHBERG
 03.03.2018, 1 dan
59 EUR
SMUČARSKI IZLET NASSFELD
 20.01.2018, 1 dan
65 EUR

SMUČARSKI IZLET KORALPE
 10.03.2018, 1 dan
36 EUR
SMUČARSKI IZLET SCHLADMING
 24.02.2018, 1 dan
69 EUR

Avstrija izleti dunaj_2

Republika Avstrija je celinska država v Srednji Evropi, zveza 9 dežel. Ima približno 8,5 milijonov prebivalcev, ki govorijo bavarski dialekt nemščine, standardna nemščina je tudi uradni jezik. Drugi regionalni uradni jeziki so še gradiščanščina, madžarščina in slovenščina (v predelih, kjer živijo manjšine). Je izrazito alpska država, manj kot tretjina površja ima nadmorsko višino pod 500 m, najvišji vrh pa je Veliki Klek (Grossglockner) pri 3.120 m n.m. Na zahodnem in južnem delu države se raztezajo Alpe, na vzhodu Podonavje, kjer leži tudi Dunaj– glavno mesto in kulturno središče Avstrije. Na Dunaju si lahko ogledate muzej Madam Tussauds ali uživate v muzikalih kot so Mamma mia, Mary Poppins, Evita, We will rock you… Avstrija se ponaša z bogato kulturno dediščino. Med skladatelji ima posebno mesto v Salzburgu rojeni Wolfgang Amadeus Mozart. V Avstriji ponujajo udobno družinsko smučanje in obilo zabave za vse družinske člane. Ni potrebno biti vrhunski smučar, da bi uživali na smučarskih terenih, ki so primerni tudi za začetnike. Avstrijska smučišča so glede na oddaljenost najbližja Sloveniji. Družine se odločajo predvsem za smučanje na Koroških smučiščihNassfeld, Turracher Höhe, Klippitztörl ali smučišče Sillian na vzhodni tirolski. Avstrijska majhna smučarska središča so posebno veselje za družine: so pregledna, cenovno zanimiva in opremljena z vsem, kar potrebujejo majhni in veliki smučarji. Tisti, ki iščejo povezana smučišča z veliko kilometrov  smučarskih prog pa se odpravijo v  Saalbach Hinterglemm, Schaldming ali Hochkönig.  Za vse tiste, ki se prvič odpravljate na smučanje v Avstrijo, naj povemo da so apartmaji veliko bolj prostorni kot v ostalih smučarskih deželah.

V kolikor na strani Avstrija izleti in potovanja ne najdete ponudbe po vaši meri, nas lahko vedno kontaktirate po elektronski pošti ali telefonu.

Informacije: www.zniders-turizem.com
Kontakt: info@zniders-turizem.com
Telefon: 00 386 2 231 00 70, 00 386 2 231 00 71

HOTEL MANGART BOVEC

hotel

HOTEL ALP BOVEC

ALP Logo

ZASTAVLJALNICA ŽNIDER`S

Posojila

VREME

Povezave

ljxbyzzuixbngqpq
evrografis  
pivarna-logo-highQ

zdrava_zabava

voiceofunderground1

Miki Muster