LETALO IN HOTEL

Dopust Hrvaška

Dopust Hrvaška- pestra ponudba zasebnih apartmajev, manjših hotelov, penzionov, svetilnikov, robinzonskega turizma in najema plovil na Hrvaškem. Poiščite si namestitev po vaši izbiri in cenovno ugodno na Hrvaškem, blizu morja, ob plaži, na samem ali v središču dogajanja. Odlična ponudba vseh vrst namestitev po ugodnih cenah in vaših željah.

Odlična izbira za počitnice na Jadranu ( Zadar, Dubrovnik, Šibenik, Split, Dugi otok, Ugljan, Pašman, Brač, Hvar, Korčula, Vis, Lastovo, Mljet, Biograd na Moru, Kaštela, Sinj, Solin, Omiš, Knin, Metković, Makarska, Trogir, Ploče, Trilj, Imotski, Cres, Lošinj, Krk, Rab, Pag, Istra, Jadranovo, Selce, Dramalj, Rijeka, Umag, Buje, Novigrad, Pula, Medulin, Poreč, Labin, Rabac, Vrsar, Rovinj, Pazin, Buzet, Opatija, Vodnjan... ).

Neodvisno od tega ali boste izbrali mestne plaže kot je Banje v Dubrovniku, plaže na osami, kot so tiste, ki jih skrivata otoka Korčula in peščeno Lastovo, prodnate plaže, kot je tista v Brelih ali celo sproščujoče, kot so tiste na otoku Visu, izpolnjene z življenjem kot tiste na Pagu ali plaže, ki so popolne za surferje kot tiste na Braču. Hrvaška skriva spektakularne plaže, ki bodo zadovoljile družine, nudiste ter tiste, ki si želijo nedotaknjene narave.

Nekatere izmed teh plaž so uvrščene med najlepše na svetu. To so na primer plaže na otoku Braču, stkane iz gladkega belega prodca, peščena plaža Sakarun na Dolgem otoku ali Rajska plaža v Loparju na otoku Rabu. Hrvaška se lahko pohvali z raznovrstnimi plažami. Večina njih pa ima Modro zastavo, kar priča o kakovosti morja, varnosti in storitev. Celo 97,96 % od 884 preverjenih plaž je razglašeno za izvrstne za kopanje. Ne glede na to ali iščete vznemirjenje pri plovbi v iskanju romantičnih skritih plaž, ali se želite sprostiti z družino na soncu, čas je, da izberete svoj košček paradiža, ki vam bo pomagal, da napolnite baterije!

Dopust Hrvaška