Italija izleti in potovanja

ITALIJANSKI DOLOMITI
že od 42 € na osebo
VICENZA SEJEM ROČNIH DEL - ABILMENTE
že od 47 € na osebo
Gardaland
že od 64 € na osebo

Italija izleti in potovanja:
pestra ponudba enodnevnih ali večdnevnih izletov in potovanj po Italiji, na katerih boste spoznali prijazne ljudi, lokalne znamenitosti in kulinariko.

MIRAMARE - DEVIN - OGLEJ - GRADEŽ
 04.11.2017, 1 dan
46 EUR

VERONA, MESTO ROMEA IN JULIJE
 01.05.2018, 1 dan
49 EUR

SONČNA TOSKANA IN OTOK ELBA
 30.04.2018, 3 dni
229 EUR

AQUALANDIA-SVET VODNE ZABAVE
 05.08.2018, 1 dan
55 EUR

Italija izleti rim

Italija je obmorska država na jugu Evrope, ki sestoji v glavnem iz Apeninskega polotoka skupaj z dvema velikima otokoma v Sredozemskem morju, Sicilijo in Sardinijo. Na severu meji na Švico in Avstrijo, na severovzhodu na Slovenijo, na severozahodu na Francijo, na jugozahodu pa ima morsko mejo z Tunizijo. Neodvisni državi San Marino in Vatikan sta enklavi znotraj italijanskega ozemlja. Glavno mesto je Rim.

Benetke so glavno mesto italijanske dežele Benečije. Svetovno znano obmorsko mesto kanalov in mostov se razteza prek številnih majhnih otokov v močvirni morski plitvini (laguni) na zahodni obali severnega dela Jadranskega morja. Laguna obsega obalo od ustja rek Pada na jugu in Piave na severu. Vsako leto se tu dogaja svetovno znani beneški pustni festival.


Cinque Terre  naziv 18-kilometrskega pasu severozahodne obale Ligurskega morja v Italiji s številnimi zalivi in plažami, obdanimi s strmim reliefom.  Gre za pet slikovitih vasi. Od severa si sledijo v naslednjem vrstnem redu: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola in Riomaggiore. Vasice so nastale ob skalnati, strmi klifni obali, ki se v vrsti zaporednih teras z vinogradi spušča proti morju.
V Toskani se nahaja 6 krajev Unescove svetovne dediščine: zgodovinski center Firenc, zgodovinski center Siene, Trg katedrale, Pisa, Zgodovinski center San Gimignana, zgodovinski center Pienze in Val d’Orcia.

Dva zelo znana italijanska zabaviščna parka sta Gardaland in Mirabilandia.

V kolikor na strani Italija izleti in potovanja ne najdete ponudbe po vaši meri, nas lahko vedno kontaktirate po elektronski pošti ali telefonu.

Informacije: www.zniders-turizem.com
Kontakt: info@zniders-turizem.com
Telefon: 00 386 2 231 00 70, 00 386 2 231 00 71