ANDALUZIJA

Španija


ODHOD ANDALUZIJA: 24. oktober 2020 | 5 dni | letalo

CENA:
690 EUR
pri najmanj 30 potnikih
790 EUR pri najmanj 20 potnikih

1. dan: Organiziran transfer potnikov iz Slovenije (iz Maribora, Celja in Ljubljane ...) do enega bližnjih letališč (predvidoma do Dunaja, Benetk ali Trevisa) Polet letala proti Španiji in pristanek v Malagi. Vkrcanje na španski avtobus, krajša vožnja v mesto MALAGA za ogled glavnih znamenitosti (vključno z znamenito katedralo). Sledi vožnja v GRANADO, nekdaj zadnjo arabsko trdnjavo na evropskih tleh. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev. (možnost obiska avtohtone predstave flamenka v »jamah« četrti Sacromonte.)

2. dan: Zajtrk. Dopoldanski ogled slovite palače Alhambra, mojstrovine mavrske umetnosti. Sprehod skozi kompleks palač, fontan in čudovitih vrtov, ki pričajo o nekdanji arabski prisotnosti. Sledi vožnja v CORDOBO. Pavza za kosilo v slikovitem mestnem jedru. Popoldanski ogled znamenite mošeje Mesquita, nato nadaljevanje poti. Proti večeru prihod v Sevillo. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Ogled SEVILLE, prestolnice Andaluzije. Ogled najpomembnejših znamenitosti (krožna vožnja z avtobusom in peš): španski trg, univerza, Torre del Oro, Plaza de Toros. Popoldanski obisk znamenite katedrale La Giralda ... Sprehod po četrti Santa Cruz in nekaj prostega časa v mestnem jedru (možnost ogleda palače Alcazar oz. obisk katerega izmed muzejev v mestu. Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku takojšen odhod proti jugu v CADIZ, ki velja za najstarejše mesto na Iberskem polotoku z več kot 3000-letno zgodovino. Krajši ogled starega mesta. Nadaljevanje poti do skrajno južnega dela Andaluzije in do GIBRALTARJA. Postanek v tej britanski koloniji; ogled in krajši odmor za kosilo ali manjši nakup (možnost vzpona na »Rock« z vzpenjačo ali kombiji). Vožnja mimo nekaterih znanih letoviških krajev, kot so Estepona in Marbella, nastanitev v hotelu nekje ob znameniti obali Costa del Sol. Večerja in nočitev.

5. dan: Zajtrk. Vožnja skozi nekatera znana obmorska letovišča, kot so Fuengirola, Benalmadena, Torremolinos ...  nato transfer do letališča v Malagi. Polet letala nazaj proti enemu bližnjih letališč in še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora. Zaključek potovanja.

POMEMBNO: Letalski poleti v času objave programa še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi še lahko spremeni odhodno letališče oz. prihodno letališče (namesto v Malago se lahko npr. leti tudi v Sevillo). Glede na to se lahko spremeni vrstni red ogledov, kar pa ne bo vplivalo na vsebino programa. Možen je tudi zamik potovanja za kak dan.


Cena vključuje

4 nočitve s polpenzioni v hotelih*** v sobah 1/2 TWC, letalski prevoz iz bližnjega letališča v Malago in nazaj, vse letališke takse, 1 kos ročne prtljage do 10 kg v  omejenih dimenzijah, avtobusni prevoz po Španiji s klimatiziranim turističnim avtobusom, organiziran transfer iz  Ljubljane do letališča Dunaj in nazaj, vse cestnine in parkirnine, odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključene vstopnine: osnovni vstop v kompleks Alhambra v Granadi brez palače Nasrid, za Mesquito v Cordobi in katedralo v Sevilli.

Doplačila

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 90 EUR/osebo za 4 nočitve, ogled predstave flamenka v Granadi = cca. 30-35 EUR (prevoz, predstava in kozarec pijače).


Od 690 € / osebo
Storitev: Nastanitev, Prevoz
Število dni: 5 dni
Termin: 24.10.2020

Potrebujete več informacij?

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

skupine benetke
Že od 54 € na osebo
Gardaland halloween- noč čarovnic
Že od 63 € na osebo
VICENZA SEJEM ROČNIH DEL - ABILMENTE
Že od 51 € na osebo
Praznik kakijev v Strunjanu
Že od 29 € na osebo
Že od 219 € na osebo
Že od 49 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem