BENETKE IN BENEŠKA LAGUNA

Italija


ODHOD BENETKE IN BENEŠKA LAGUNA : 19. september 2020 | 2 dni | avtobus

CENA:
140 EUR
pri najmanj 40 potnikih
160 EUR pri najmanj 30 potnikih

1. dan: Odhod iz Maribora ob 6. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani. Potovanje proti Sežani in prestop meje na Fernetičih. Avtobusna vožnja okoli tržaškega zaliva in vožnja do rta Punta Sabbionni. Plovba z vodnim avtobusom – ladjico v BENETKE. Ogled mesta: trg sv. Marka, bazilika sv. Marka, Campanille, doževa palača, sprehod do mosta vzdihljajev, mosta Rialto, tržnice….. Nekaj časa za samostojne oglede in odkrivanje mesta s številnimi mostovi in uličicami. Povratek z ladjico do avtobusa in še krajša vožnja in nastanitev v hotelu v okolici Benetk, predvidoma v enem izmed letoviških krajev na tem območju (Cavallino, Lido di Jesolo ali pd.). Večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku se vrnemo do rta Punta Sabbioni. Sledi plovba s privatno ladjo okoli beneških otokov. Najprej postanek na slikovitem BURANU, kjer so znani po izdelovanju čipk, nato se odpeljemo na otok MURANO (ogled izdelovanja tipičnega barvastega stekla), za konec pa še na TORCELLO, kjer si bomo ogledali tamkajšnjo baziliko. Vrnitev v pristanišče in popoldanski odhod nazaj proti domu. Vožnja nazaj preko Fernetičev. Prihod domov v večernih urah.


Cena vključuje

1 x polpenzion v hotelu*** v 1/2 sobah TWC, prevoz s turističnim avtobusom, vožnjo linijsko ladjico iz Punta Sabbioni v Benetke in nazaj,  vožnjo z najeto ladjico okoli beneških otokov, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.


Popusti

otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Doplačila

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 25 EUR.


Od 140 € / osebo
Storitev: Nastanitev, Prevoz
Število dni: 2 dni
Termin: 19.09.2020

Potrebujete več informacij?

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

Že od 489 € na osebo
Že od 489 € na osebo
Že od 489 € na osebo
Že od 486 € na osebo
Že od 485 € na osebo
Že od 479 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem