FLIXBUS

Maribor, TPC City


Prodajno mesto mesto za Flixbus
Žnider`s turizem
TPC City,
Ul. Vita Kraigherja 5,
2000 Maribor

Brez prijavnine in skritih stroškov.

Flixbus ponudba in udobje na avtobusih

Med FlixBus avtobusnim potovanjem ti zagotavljamo samo najboljše storitve. Na vseh avtobusih boš lahko koristil/-a brezplačen WIFI, posebno velik prostor za noge, poceni prigrizke in pijače, številne vtičnice in velik prostor za prtljago.

Wi-Fi
Zahvaljujoč našemu brezplačnemu Wi-Fi-ju ti na naših avtobusih zagotovo ne bo nikoli dolgčas, saj tako lahko med avtobusnim potovanjem brskaš po spletu, klepetaš s prijatelji in preveriš svojo elektronsko pošto – vse s hitrostjo 4G!

Prostor za noge
FlixBus ti zagotavlja sedež s posebno velikim prostorom za noge. Naši moderni avtobusi so opremljeni z udobnimi sedeži z dovolj prostora. Vsi sedeži imajo nastavljiv naslon in zagotavljajo udobje tudi na daljših izletih.

Prigrizki in pijača
Pri FlixBus-u bomo vedno dobro poskrbeli zate: na avtobusih lahko kupiš tudi poceni prigrizke in pijače. Ti so ti na voljo pri naših prijaznih voznikih.

Vtičnice
Želiš brskati po spletu, klepetati ali delati na svojem prenosniku, vendar imaš prazno baterijo? Ni problema! Samo poišči simbol za vtičnico ali našega prijaznega voznika vprašaj, kje lahko najdeš katero od številnih vtičnic na naših FlixBusih.

Toaletni prostori
Je do tvojega cilja še nekaj minut? Brez skrbi! Vsi naši avtobusi so opremljeni s straniščem.

Prtljaga
Naši FlixBus avtobusi ti nudijo dovolj prostora za vso tvojo prtljago. Svojo ročno prtljago pospravi v predal nad svojim sedežem, z ostalo tvojo prtljago pa ti bodo pomagali naši prijazni vozniki. Vse podrobnosti o tem si lahko prebereš v naši politiki glede prtljage.

Od / osebo
Storitev: Prevoz
Število dni:
Termin:

Potrebujete več informacij?

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

Hotel Alp in rafting
Že od 46€ na osebo
Že od 49 € na osebo
Aparthotel KYVELI
Že od 438 € na osebo
Senses Resort 3*
Že od 280 € na osebo
Hotel Blue Bay
Že od 652 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem