Hotel Beli Kamik 3*

Hrvaška, Njivice, Krk


Hotel Beli Kamik leži na vzpetini nad morjem, 400 m od mesta. Ime hotela izhaja iz leta 1710, ko je bilo prvič omenjeno naselje Villa di Sasso bianco ali Beli Kamik. S svojo edinstveno arhitekturo se popolnoma prilega v mediteransko vegetacijo, ki ga obdaja.

Nahaja se pribl. 150 metrov od skalnate in prodnate plaže z betoniranimi ploščadmi za sončenje in je primeren za družinske počitnice. Za najmlajše goste so uredili poseben del restavracije in otroško igrišče, vsak dan pa se lahko otroci družijo z maskoto Campijem v miniklubu.

Športni animatorji bodo poskrbeli, da boste med počitnicami ostali v formi. Če vam skupinska vadba ne odgovarja, lahko obiščete fitnes, zavrtite pedale ali pa se odpravite na sprehod med sredozemskimi borovci.

Hotel Beli Kamik sestavljata dva s prehodom povezana objekta s skupno 384 klimatiziranimi sobami. Odločite se lahko za bivanje v standardni sobi (v drugi stavbi hotela) ali superior sobi (v glavni zgradbi), ki se med seboj razlikujeta v kvadraturi. Vse sobe imajo sat. TV in brezplačen WiFi, superior sobe tudi minibar. V standardni sobi lahko najamete hladilnik.

Samopostrežni zajtrki in večerje vsebujejo jedi z domačim oljčnim oljem in mediteranskimi zelišči. Ob večerji imate na razpolago tudi brezplačno pijačo: namizno vino, točeno pivo in brezalkoholne pijače.

Ponudbe veljajo do zapolnitve prostih mest oz. konca veljavnosti kataloga. Splošni pogoji potovanj so
sestavni del pogodbe o potovanju in so na voljo v vseh poslovanicah turistične agencije Žnider’s

Od 26 € / osebo
Storitev: Hotel
Število dni: 1 dan
Termin: do 20.09.2020

Potrebujete več informacij?

Oglejte si tudi tole!

Hotel Alp in rafting
Že od 46€ na osebo
Že od 49 € na osebo
Aparthotel KYVELI
Že od 438 € na osebo
Senses Resort 3*
Že od 280 € na osebo
Hotel Blue Bay
Že od 652 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem