Ski opening Hotel Mangart

Slovenija, Bovec


Hotel Mangart Bovec- z neokrnjeno naravo obdan hotel , kjer lahko izbirate med 34 sobami in 2 luksuznima apartmajema, je odlična izbira za preživljanje prostega časa tako za družine, kot za posameznike. V zimskem času lahko izbirate med smučanjem na Kaninu, nočnim sankanjem, lahko se s krplji podate v nedostopno zimsko naravo, ali pa se odločite za polet nad Julijskimi Alpami v zimskem tandemu.

Hotel Mangart je v sodelovanju s smučiščem Kanin - Sella Nevea za vas pripravil posebne ugodne smučarske pakete, ki vključujejo večdnevne smučarske vozovnice za smučišče Kanin - Sella Nevea. Kanin je najvišje smučišče v Sloveniji (2.293 m) z razgledi na Alpe in Jadransko morje. Krožnokabinska žičnica nas pripelje na višino 2.202 m. Preko Sedla in Prevale pa se lahko spustite na italijansko stran v Sello Neveo.

Dvodnevni smučarski paket z vključeno dvodnevno smučarsko vozovnico za smučišče Kanin - Sella Nevea že od 127 € po osebi.
Smučarske vozovnice boste prevzeli na blagajni smučišča na podlagi potrdila o bivanju, ki ga boste prejeli na recepciji hotela ob prijavi.

Obvezno plačilo 5€ kavcije za smučarsko vozovnico.


Cena vključuje

  • izbrano število nočitev v dvoposteljni sobi (1/2 +1)
  • izbrano število smučarskih vozovnic
  • polpenzion (zajtrk in večerja)
  • parkirni prostor
  • shramba smučarske opreme
  • brezplačni dostop do interneta (wi-fi)

Doplačila

– turistična taksa odrasli 2,00 €/noč
– turistična taksa otroci (7-18 let) 1,00 €/noč
– enoposteljna soba 15 € po osebi na dan


Od 127 € / osebo
Storitev: Hotel
Število dni: 2 dni
Termin: do 21.12.2019

Potrebujete več informacij?

Oglejte si tudi tole!

© Copyright - Žniders turizem