Obiranje mandarin v dolini Neretve


ODHOD OBIRANJE MANDARIN V DOLINI NERETVE: 21. oktober 2017

CENA OBIRANJE MANDARIN V DOLINI NERETVE:
125 EUR
pri najmanj 40 potnikih

145 EUR pri najmanj 30 potnikih

aktualno

 

1. DAN: SLOVENIJA - SPLIT –OMIŠ – GRADAC

V zgodnjih jutranjih urah se bomo z vstopnih postaj z vmesnimi postanki ob poti odpravili proti dalmatinski prestolnici, Splitu. Sprehodili se bomo po vedno živahni splitski rivi ob kateri kraljuje Dioklecianova palača. Ogledali si bomo še Peristil, katedralo sv. Dujma, ostanke rimskega obzidja z mestnimi vrati, najlepšo splitsko ulico z najstarejšo lekarno in kinom, znamenite Prokurative, ki močno spominjajo na beneški Markov trg ter se za konec sprehodili še do slovitega »đardina«. Po skupnem ogledu prosti čas za samostojne oglede, sprehode kosilo ali osvežitev. Pot bomo nadaljevali po jadranski magistrali do Omiša in si ogledali nekdanjo gusarsko prestolnico. Pot bomo nadaljevali skozi hrvaški turistični biser pod planino Biokovo – Makarsko rivijero. Kratek postanek bomo naredili v hrvaškem Lurdu, Vepricu ter nadaljevali našo pot do Gradaca. Nastanitev v hotelu 3* in večerja. Po večerji zabava z živo glasbo. Nočitev.

mandarina_shutter

2. DAN: GRADAC – DOLINA NERETVE - SLOVENIJA

Po zajtrku vožnja v dolino Neretve. Gostoljubni domačini nas bodo pričakali s tipično domačo »dalmatinsko marendo«, travarico, lozo in suhimi figami. S tipičnimi neretvanskimi plovili, »lađami« se bomo nato odpravili na zanimivo plovbo po zeleni reki Norin, rokavu reke Neretve, ki v neposredni bližini tvori svojo delto in poskrbi za rodovitnost tega območja. Tukaj uspevajo številne kulture, predvsem agrumi, med katere sodijo tudi sočne mandarine. Opazovali in fotografirali bomo naravo, vodne ptice, čudovito okolje in seveda zapeli katero vsem znano »staro dobro« dalmatinsko skladbo ob spremljavi žive glasbe.

Sledila bo »berba« v nasadih, bogato obloženih s sočnimi sadeži (3 kilogrami mandarin so vključeni v ceno aranžmaja, preostanek ob doplačilu na kraju samem). Nato nam bodo postregli še domače kosilo, po katerem bo sledila zabava ob živi glasbi. V poznih popoldanskih urah se bomo poslovili od gostoljubnih domačinov in doline reke Neretve ter se odpravili na pot proti domovini. Z vmesnimi postanki ob poti bomo v Sloveniji prispeli v nočnih urah.

Obiranje mandarin v dolini Neretve

 

CENA VKLJUČUJE:

 • prevoz, cestne pristojbine in parkirnine,
 • 1 x polpenzion v sobah 1/2 v hotelu 3* v Gradacu ali okolici,
 • 1 x živa glasba v hotelu,
 • ogled Splita in Omiša,
 • obiranje mandarin z vključenimi 3 kg,
 • fotosafari – vožnja z lađami po Neretvi in njenih rokavih,
 • tipično neretvansko kosilo, z zabavo ob živi glasbi,
 • zunanje oglede po programu,
 • vodenje vodnika z licenco GZS,
 • osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo in DDV.

MOŽNA DOPLAČILA:

 • enoposteljna soba 20 EUR na osebo
 • riziko odpovedi

Informacije: www.zniders-turizem.com
Kontakt:  info@zniders-turizem.com
Telefon: 00 386 2 231 00 70, 00 386 2 231 00 71

Od / osebo
Število dni:
Termin:

Potrebujete več informacij?

Oglejte si tudi tole!

Goli otok
Že od 72 na osebo
Slovenska Plaža
Že od 188 € na osebo
Hotel Delfin 2*
Že od 34 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem