Predbožični Dunaj


Predbožični Dunaj - ODHOD: 10. in 17. december

 
Predbožični Dunaj- Avstrijska prestolnica v predprazničnem vzdušju in okrašena ima še poseben čar.

Predbožični Dunaj

Odhod iz Ljubljane (Dolgi most) ob 3.15 zjutraj. Pobiranje potnikov: ob 4.30 v Celju (dvorana Zlatorog), ob 5.00 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti) in ob 5.30 v Mariboru (pred TC City). Potovanje preko Šentilja, mimo Gradca in z vmesnim postankom do DUNAJA. Postanek  pri dvorcu Schönbrunn in sprehod po parku, nato v središče na Ring, kjer se vrstijo opera, Hofburg, parlament, univerza, rotovž, Votivna cerkev ...

Še skok do zgradbe arhitekta Hundertwasserja v značilnem slogu. Nato peš po mestnem jedru; skozi dvorec Hofburg, mimo španske jahalne šole do Grabna in kužnega znamenja. Ogled cerkve sv. Štefana. Nato nekaj prostega časa za kosilo oz. oglede po želji. Popoldanski obisk božično-novoletnega sejma. Za konec še vožnja do Pratra in možnost vožnje z znamenitim Riesenradom. Povratek proti Sloveniji, prihod v poznih večernih urah.

CENA: 38 EUR iz Celja, Sl. Bistrice, Maribora,

         46 EUR iz Ljubljane.

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, pristojbine, parkirnine in dajatve, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima).

 

Od / osebo
Število dni:
Termin:

Potrebujete več informacij?

Oglejte si tudi tole!

Goli otok
Že od 72 na osebo
Slovenska Plaža
Že od 188 € na osebo
Hotel Delfin 2*
Že od 34 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem