PRVOMAJSKE POČITNICE V DUBROVNIKU

Hrvaška, Dubrovnik


ODHOD PRVOMAJSKE POČITNICE V DUBROVNIKU: 27. april 2019 | 4 dni (3 nočitve) | avtobus

CENA:
245 EUR
  pri najmanj 40 potnikih
260 EUR pri najmanj 30 potnikih

POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE: -7% ob rezervaciji do 15.3.2019

1. dan: Zgodnejši jutranji odhod avtobusa iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in nadaljevanje z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. Potovanje po avtocesti mimo Splita in Makarske in naprej do Ploč. Prečkanje delte reke Neretve in postanek v bosanskem letovišču NEUM v času kosila. V nadaljevanje sledi postanek v srednjeveškem mestecu STON (po želji vzpon na obzidje). V kasnejših popoldanskih urah prihod v DUBROVNIK in nastanitev v hotelu IVKA***. Čas za počitek in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Sledi organiziran dopoldanski ogled DUBROVNIKA. Vožnja v bližino centra in peš ogled starega jedra: Stradun, Knežev dvor, katedrala, Onorfijeva fontana ... Nekaj prostega v mestnem jedru, ki je polno zgodovinsko pomembnih zgradb, mnoge od njih so pod zaščito UNESCA. Možnost obiska katerega izmed muzejev oz. vzpon na obzidje, čas za kosilo. Po želji tudi vožnja z dubrovniško vzpenjačo na bližnji hrib Srđ, ki velja za eno najlepših razglednih točk nad mestom (do razgledne točke vodi tudi pešpot). Vrnitev v hotel v popoldanskih urah. Počitek ali sprehod ob razgibani obali turističnega polotoka Babin Kuk, kjer najdemo številne turistične objekte. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Prost dan v hotelu ali v centru Dubrovnika za različne aktivnosti po želji. Predlagamo atraktiven celodnevni izlet z ladjico na ELAFITSKE OTOKE (plovba s postanki na otokih Koločep, Lopud in Šipan za krajše oglede). Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan: Zajtrk in odhod iz hotela. Vožnja preko Neuma nazaj do avtoceste in naprej proti Splitu. Sledi potovanje po regionalni cesti preko Sinja do KNINA. Postanek za krajši ogled in vzpon na kninsko trdnjavo. Nadaljevanje poti preko Gračca in nazaj po avtocesti do Bosiljeva. Vrnitev v Slovenijo do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora v večernih urah.

Hotel IVKA*** je prijeten družinski hotel v Dubrovniku na polotoku Lapad, pribl. 2,5 km od starega jedra mesta in 400 metrov od morja. Ima 76 sob (klima, telefon, TV, prha, wc, sušilec za lase, internet). Razpolaga z restavracijo in barom. V bližini hotela se nahajajo več barov in restavracij, urejena sprehajalna pot ob morju je oddaljena 10 minut hoje.


Cena vključuje

3 x polpenzion v sobi 1/2 TWC (samopostrežni zajtrk in večerja), turistično takso, organiziran avtobusni prevoz iz Slovenije, ogled Stona in Dubrovnika, vodnika-predstavnika agencije, celotno organizacijo.


Popusti

otrok do 12 let (v sobi z 2 odraslima) 20% popusta, 3. oseba v sobi = 10% popusta.

Doplačila

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 80 €, za eventuelne vstopnine, izlete po dogovoru, za izlet z ladjico na Elafitske otoke od 35 EUR/osebo.


Od 245 € / osebo
Storitev: Hotel, Prevoz
Število dni: 4 dni
Termin: 27.04.2019

Potrebujete več informacij?

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

Gardaland halloween- noč čarovnic
Že od 63 € na osebo
VICENZA SEJEM ROČNIH DEL - ABILMENTE
Že od 51 € na osebo
Praznik kakijev v Strunjanu
Že od 29 € na osebo
Hotel Alp in rafting
Že od 46€ na osebo
Že od 219 € na osebo
Že od 49 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem