SALZBURG, MARIA ALM, GROSSGLOCKNER

SALZBURG, MARIA ALM, GROSSGLOCKNER


TERMIN ODHODA SALZBURG, MARIA ALM, GROSSGLOCKNER: 25.6. – 26.6.2020

CENA: od 179,00 Eur na osebo (min. št. potnikov: 45)

1.DAN: Odhod iz Maribora v jutranjih urah. Vožnja proti Salzburgu. Sprehod po mestu z zunanjim ogledom znamenitosti: Mozartov trg s spomenikom, stolnica, kolegijska cerkev, rezidenca in trg z baročnimi vodnjaki, rojstna hiša W. A. Mozarta… Po ogledih nadaljevanje potovanja do naše namestitve, čisto novega hotela Morgenzeit 4* v Maria Alm-u., pod slovenskim vodstvom, ki prisega na produkte domačih proizvodov z okoliških kmetij ter nudi vrhunsko kavo in čaje. Prav tako se ponaša z edinstvenim ogrevanim plavalnim ribnikom. Check in s pijačo dobrodošlice in prigrizkom. Zvečer samo za naše goste zabava z odlično glasbo in »gril party« z Majo Založnik, ki je sodelovala tudi na tekmovanju The Voice of Germany.
2.DAN : Zajtrk/brunch, ki ga lahko uživate vse do 13.00 ure. Uživanje v hotelski savni ali plavanje v hotelskem ribniku, ki je prvovrstno doživetje. Nato se bomo odpravili in popeljali po visokogorski cesti Grossglockner preko prelaza Hochtor (2504 m - meja med Salzburško in Koroško zvezno deželo) do razgledne ploščadi Kaiser Franz Josef Höhe, od koder je čudovit razgled na najvišji avstrijski vrh Veliki Klek (Grossglockner) in ledenik Pasterze (Pastirica). Potem se spustimo še do idilične gorske vasice Heiligenblut, kjer se ustavimo za ogled gotske cerkve sv. Vincenca (legenda o sveti krvi). Sledi vožnja proti domu.


Cena vključuje

avtobusne prevoze po programu, pristojbino za gorsko cesto Grossglockner, cestne in ostale pristojbine, zunanje oglede po programu, zajtrk/brunch v hotelu, možnost late check out, savno, ogrevani plavalni ribnik, welcome drink, zabava (»gril party« z Majo Založnik), spremstvo in organizacija izleta.


Popusti

otroci do 12 let na dodatnem ležišču 30%, odrasla oseba na dodatnem ležišču 10%.

Doplačila

Možna doplačila (ob prijavi): manjša skupina (med 30 in 44 potnikov) 32 Eur na osebo, enoposteljna soba 50 Eur.


Od 179 € / osebo
Storitev: Hotel, Prevoz
Število dni: 2 dni
Termin: 25.6. – 26.6.2020

Potrebujete več informacij?

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

Hotel Alp in rafting
Že od 46€ na osebo
Beograd Sejem kozmetike.
Že od 95 € na osebo
RIVOLTO AIR SHOW
Že od 36 € na osebo
SURFANJE MAROKO ALL INCLUSIVE
Že od 450 € na osebo
VICENZA SEJEM ROČNIH DEL - ABILMENTE
Že od 51 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem