Senses Resort 3*

Hrvaška, otok Hvar


Hotel Senses Resort 3* je obkrožen z gostim borovim gozdom in se nahaja v mestecu Vrboska na otoku Hvar. Od plaže, ki je tlakovana, delno prodnata in skalnata, je oddaljen 50 m. V bližini je znana plaža Soline, kjer je prilagojen dostop v morje za invalide.

V bližini ozkega in vijugastega fjorda, leži Vrboska, neobičajna kot vsa čudesa na otoku Hvaru. Pa čeprav je najmanjše mesto na otoku, je pravi majhen zaklad, ki je s svojo lepoto zasenčil celo večje in bolj znane kraje v okolici. Zaradi številnih majhnih mostov ga imenujejo kar »Majhne Benetke«. Ozke, zavite ulice, gozdovi in kamnite stavbe se kopajo v soncu in hkrati skrivajo v globini zaliva … Vse to lahko odkrivate peš ali se usedete na kolo.

Da se boste tukaj počutili še bolje, so v letu 2016 popolnoma prenovili celotno naselje. Zaplavajte v zunanjem bazenu s svežo vodo in se sončite na lični terasi, kjer lahko najamete ležalnik. Imate raje pravo morsko vodo? Do plaže je le nekaj korakov. Tudi za otroke je poskrbljeno, saj jim je na voljo igralnica, vam pa manjši prostor, kjer se boste lahko sprostili v jacuzziju.

Naselje ima 184 prenovljenih in sodobno oblikovanih sob, razdeljenih v tri paviljone: Plavi, Žuti in Centralni paviljon. Sobe so klimatizirane in imajo sat. TV, minibar, sef, vse imajo tudi balkon ali teraso. Na voljo so družinske povezane sobe in brezplačen WiFi.

Ker se bogata ribiška tradicija v Vrbovski kaže tudi v domači kuhinji, ste lahko prepričani, da bodo samopostrežni obroki okusni in mamljivi. Dodajte še kozarec dobrega hvarskega vina in užitki so zagotovljeni.

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· brezplačno hotelsko parkirišče

Sobe Senses Resort 3*

EC2: €conomy soba; manjša soba (samo za dve odrasli osebi), kopalnica s prho, sat. tv, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon

DS2-3B: dvoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho, sat. tv, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef, balkon, možnost dodatnega ležišča za otroka do 12 let ,

DS2-3BM: dvoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho, sat. tv, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef,  balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča za otroka do 12 let

DR2-4B: družinska soba, 34 m²; dve povezani sobi; kopalnica s prho, sat. tv, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef, balkon

ES1: enoposteljna soba; kopalnica s prho, sat. tv, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef

Koristne informacije

Prijava: od 15h, odjava: do 10h.
Kartice:
Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti:
hotel je delno prilagojen invalidom, na voljo so 4 sobe za invalide. V neposredni bližini minigolf, 3 peščena teniška igrišča, igrišče primerno za košarko, rokomet, badminton, mali nogomet. V sezoni 1x tedensko večerna animacija ali živa glasba. Minibar se lahko s predhodno najavo izprazni in koristi kot hladilnik.
Z doplačilom: ležalniki ob bazenu in na plaži, vsak pribl. 5 €/dan, otroška posteljica 5 €/dan.
Omejitve: parkirišče ni varovano. Psi niso dovoljeni.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijavnina vključeni.

​NA HVAR Z AVTOBUSOM

Si želite popolnoma brezskrben dopust? Potem se nam pridružite na našem organiziranem prevozu do Splita in od tam na Hvar do vaše nastanitve.

Povratni avtobusni prevoz, vožnja s trajektom in transfer do hotela vsako nedeljo od 10.6. do 9.9.

Cena prevoza se spreminja glede na zasedenost in je razvidna ob ceni hotelskega aranžmaja.

Vstopna mesta:
Maribor, Celje, Ljubljana, Novo mesto

Točne ure odhodov bodo razvidne iz končnega obvestila.

Od 280 € / osebo
Storitev: Hotel
Število dni: 7 dni
Termin: 10.06. - 05.08.2018

Potrebujete več informacij?

Oglejte si tudi tole!

Že od 40 € na osebo
Že od 499 € na osebo
Že od 569 € na osebo
Že od 489 € na osebo
Že od 489 € na osebo
Že od 489 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem