Smučarski izlet Schladming


Schladming - Dachstein regija ponuja vse, kar lahko pričakuje še tako zahteven gost. Schladming je tradicionalno prizorišče svetovnega pokala v alpskem smučanju je v zadnjih nekaj letih doživelo veliko dobrodošlih sprememb in tako postalo eno izmed največjih in najmodernejših smučarskih centrov v Avstriji, 122 kilometrov smučarskih prog, 7 kabinskih žičnic, 15 sedežnic in 65 vlečnic, umetno zasneževanje… zabave v Schladmingu zagotovo ne zmanjka.

Na smučanje v SCHLADMING… in Snow Speed Hill Race!

ODHOD: 24.2.2017

Smučarski izlet Schladming Smučarski izlet Schladming

Graphic1

Odhod avtobusa na dogovorjenem mestu. Prihod v Schladming (Reiteralm) okoli 9.00. ure zjutraj. Dan boste preživeli ob smučanju, sankanju ali zabavi na snegu. Po zaprtju smučišča se bo dogajanje preselilo ob vznožje smučišča Reiteralm (Finale Grande), kjer bo potekalo tekmovanje z motornimi sankami, ter v MotoCross – Enduro kategoriji. Tekmovalci se bodo vzpenjali po 550m dolgi smučarski progi proti vrhu pobočja. 17.30. prost trening, 18.30. pričetek tekmovanja, vse do finala ki se bo pričelo ob 20.30. uri. Obilica zabave ob glasbenih zvokih Dj – jev v stilu Apres Ski zabave, je zagotovljena. Povratek nazaj proti domu, okoli 22.00. ure oziroma po dogovoru. Domov bomo prispeli v zgodnjih jutranjih urah.

CENA SCHLADMING:

62 EUR pri udeležbi minimalno 40 oseb

CENA VKLJUČUJE: prevoz z udobnim turističnim avtobusom, cestne pristojbine, celodnevno smučarsko vozovnico, organizacijo izleta in DDV.

Možno doplačilo ob prijavi – Coris zavarovanje (za vse tiste, ki nimajo urejenega letnega zavarovanja z asistenco v tujini): 3,57 € po osebi (vse starosti).

ODHODI IN VSTOPNE POSTAJE:

  • CELJE (parkirišče pred Mercatorjem pri dvorani Zlatorog) ob 5.00. uri
  • KONJICE (avtobusna postaja) ob 5:20 uri
  • BISTRICA (Spar, OMV) ob 5:35 uri
  • MARIBOR (parkirišče pri OBIju – stari Baumax) ob 5.50.uri

Op. ura odhoda se lahko spremeni (o tem boste pravočasno obveščeni.

Program velja kot obvestilo o odhodu.

Informacije: www.zniders-turizem.com
Kontakt:  info@zniders-turizem.com
Telefon: 00 386 2 231 00 70, 00 386 2 231 00 71

Od / osebo
Število dni:
Termin:

Potrebujete več informacij?

Oglejte si tudi tole!

Praznik kakijev v Strunjanu
Že od 29 € na osebo
Goli otok
Že od 72 na osebo
Slovenska Plaža
Že od 188 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem