ZELIŠČARSKI FESTIVAL IRSCHEN


ODHOD NA ZELIŠČARSKI FESTIVAL IRSCHEN - Beljak in avstrijska Koroška: 22.07.2017, 26.08.2017

CENA ZELIŠČARSKI FESTIVAL IRSCHEN:
pri udeležbi 45 oseb 55 €
pri udeležbi 35 oseb 63 €

aktualno

ZELIŠČARSKI FESTIVAL IRSCHEN

Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Avstrije. Potovanje bomo nadaljevali mimo Beljaka in po dolini reke Drave do vasice Irschen. Po prihodu do zeliščarske hiše se bomo sprehodili po poljih polnih zelišč. Predstavili nam bodo različna zelišča, njihovo delovanje in zdravilne učinke ter nas hkrati seznanili z možnostmi vsakodnevne uporabe. Ogledali si bomo »zdravilni krog«, ki je neke vrste spomenik in zaščitni znak vasice Irschen. Ne bomo izpustili ogleda vrta alpskih zelišč. Sledi čas za osvežitev, morda okrepčilo. Ob dogovorjeni uri bomo nadaljevali z zanimivo delavnico, v kateri boste lahko sodelovali in si izdelali svojo zeliščno kopalno sol ali zeliščno kremo. Pokončnem ogledu bomo nadaljevali z vožnjo do Beljaka.Sledi ogled mestnih znamenitosti: cerkev Sv. Jakoba,Kongresni center, Mestni muzej … Čas za osvežitev in že se bomo odpravili proti Sloveniji. Predviden prihod domov v večernih urah.

Vstopna mesta: 
Maribor, Celje, Ljubljana

Cena vključuje
Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, ogled zeliščarske vasi in delavnico, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija izleta

Drobni tisk na veliko
· najmanjše število potnikov: 35
· doplačila po želji: morebitne vstopnine

Kadar organizator v programu objavi več cen za različno število udeležencev, je potnik dolžan plačati kupnino glede na končno število udeležencev. Ob prijavi se potniku obračuna nižja cena. Če število potnikov po programu za to ceno ni doseženo, je potnik dolžan na poziv organizatorja potovanja najkasneje do dne pred pričetkom potovanja doplačati v programu navedeno razliko.

Informacije: www.zniders-turizem.com
Kontakt:  info@zniders-turizem.com
Telefon: 00 386 2 231 00 70, 00 386 2 231 00 71

Od / osebo
Število dni:
Termin:

Potrebujete več informacij?

Oglejte si tudi tole!

Goli otok
Že od 72 na osebo
Slovenska Plaža
Že od 188 € na osebo
Hotel Delfin 2*
Že od 34 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem