LETALO IN HOTEL

PRAGA

ODHOD ZLATA PRAGA: 16.09.2017, 30.10.2017, 04.11.2017

CENA ZLATA PRAGA:
pri udeležbi 45 oseb 115  €
pri udeležbi 35 oseb 130 €

aktualno

1. dan: SLOVENIJA–PRAGA večerja, nočitev
Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Z udobnim turističnim avtobusom se bomo odpeljali v Avstrijo in nato proti Češki, vse do Prage. Po prihodu v »zlato mesto« si bomo ogledali znamenitosti, ki izpričujejo veličastno zgodovino, bogato tradicijo kulture in umetnosti. Sprehodili se bomo mimo Smodniškega stolpa (Prašna Brana) in nadaljevali mimo Tylovega gledališča ter Karlove univerze do Vaclovega trga. Nad trgom se dviga Narodni muzej, pred njim pa stoji mogočen kip sv. Vaclava, prvega češkega kralja. Radovednost nas bo popeljala še na ulico Celetna in že se bomo znašli na starem Mestnem trgu. Tu stojijo cerkev sv. Mikulaša, Tyinska cerkev, Pri kamnitem zvonu in astrološka ura v kapeli mestne hiše. V prostem času z doplačilom priporočamo panoramsko vožnjo z ladjico po Vltavi. Odpeljali se bomo do hotela, se nastanili in večerjali. Nočitev.

PRAGA

2. dan: PRAGA–SLOVENIJA
zajtrk
Po zajtrku bomo nadaljevali z ogledi. Ta dan vas bodo prevzeli Hradčani s prečudovito stolnico sv. Vida. Svojevrstno doživetje bo tudi sprehod po Zlati uličici. Ogledali si bomo cerkev, ki hrani diamantno monštranco in druge sakralne dragocenosti. Nato se bomo poslovili od Prage in se odpeljali v smeri Dunaja proti domu. Na poti še krajši postanki za osvežitev. Predviden prihod v poznejših večernih urah.

Vstopna mesta: 
Ljubljana, Celje, Maribor

Cena vključuje
Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu***, 1 x polpenzion, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija izleta.

Drobni tisk na veliko
· najmanjše število potnikov: 35
· doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, na izletu – vstopnine pribl. 25 €, vožnja z ladjico 10 €
· popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima
· obvezno doplačilo turistične takse

Informacije: www.zniders-turizem.com
Kontakt:  info@zniders-turizem.com

Telefon: 00 386 2 231 00 70, 00 386 2 231 00 71

HOTEL MANGART BOVEC

hotel

HOTEL ALP BOVEC

ALP Logo

ZASTAVLJALNICA ŽNIDER`S

Posojila

VREME

Povezave

ljxbyzzuixbngqpq
evrografis  
pivarna-logo-highQ

zdrava_zabava

voiceofunderground1

Miki Muster