AMSTERDAM

Nizozemska, Amsterdam


AMSTERDAM IN OKOLICA ODHOD: 3. maj 2019 | 3 dni | letalo

CENA:
399 EUR
pri najmanj 30 potnikih
435 EUR pri najmanj 20 potnikih

1. dan: Zbor potnikov na letališču Ljubljana ob 7.00 zjutraj (z doplačilom možen organiziran transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja). Ob 09.00 polet iz Ljubljane z nizkocenovno družbo Transavia v Amsterdam, kjer bo predviden pristanek ob 10.55. Vožnja v AMSTERDAM in ogledi v mestu: žel. postaja, Damrak,  trg Dam, pivovarna Heineken, ogled brusilnice diamantov … Popoldan nekaj prostega za samostojne oglede in možnost obiska katerega izmed muzejev (Rijskmuzej, Van Gogh muzej, hiša Ane Frank …). Po želji vožnja z ladjico po kanalih. Večerni sprehod po znameniti »rdeči ulici«. Poznejša namestitev v hotelu v okolici. Nočitev.

2. dan: Zajtrk. Prost dan v Amsterdamu za samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »nizozemska tura«. Najprej do tulipanovih polj v KEUKENHOFU. Občudovanje razstavnih polj tulipanov ter ostalega cvetja. Nato vožnja v DELFT, obisk tovarne znanega sinjega porcelana (demonstracija izdelave in možnost nakupa). Postanek v HAAGU: panoramski ogled ter sprehod skozi center mimo parlamenta. Postanek pri mirovni palači in krajši obisk bližnjega letoviškega mesteca SCHEVENINGEN. Vrnitev v hotel in nočitev (po želji tudi ponovna možnost večernega obiska Amsterdama).

3. dan: Zajtrk. Prost dopoldan v Amsterdamu za samostojne oglede in manjše nakupe (možen obisk katerega izmed muzejev …). V popoldanskem času pa severno od Amsterdama sledi obisk muzejske vasice ZAANSE SCHAANS (tipična arhitektura, mlini na veter, coklarna). Transfer na letališče in ob 19.00 polet v Verono, kjer bo pristanek predvidoma ob 20.40. Sledi še organiziran transfer iz Verone nazaj v Slovenijo do Ljubljane oz. do letališča Brnik.

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.


Cena vključuje

polet z nizkocenovno družbo Transavia na relaciji Ljubljana–Amsterdam in Amsterdam–Verona, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 25 cm), 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, vse oglede in prevoze na Nizozemskem po programu, organiziran transfer iz letališča Verona nazaj do Ljubljane, slovensko vodenje in organizacijo.


Popusti

-5% popusta za tretjo osebo v sobi na dodatnem ležišču.

Doplačila

MOŽNA DOPLAČILA:
za sobo 1/1 = 60 EUR,
– celodnevni izlet »nizozemska tura« (vključen vstop v Keukenhof), min. 20 oseb = 70 EUR,
– povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja na letališče Jožeta Pučnika oz. do Ljubljane = 35 EUR,
– za kos prtljage za oddajo (po ceniku prevoznika).

MOŽNA DOPLAČILA na licu mesta:
– večerje = cca. 25 EUR,
– vožnja z ladjico po kanalih = cca. 15  EUR.


Od 399 € / osebo
Storitev: Letalo, Prevoz
Število dni: 3 dni
Termin: 03.05.2019

Potrebujete več informacij?

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

Že od 1099 € na osebo
Že od 1099 € na osebo
Že od 1320 € na osebo
Že od 177 € na osebo
Že od 164,99 EUR na osebo
Že od 450 € na osebo