Atene- city break


Atene so grško glavno mesto, ki leži na polotoku Atika na jugovzhodnem delu celinske Grčije.  Mesto je znano predvsem po številnih zgradbah in drugih ostankih iz časov antične Grčije, ko so bile Atene močan polis in središče umetnosti, učenosti ter filozofije. Atene dominirajo nad področjem Atike, in spadajo med najstarejša mesta na svetu, saj zgodovinski zapisi o njej obsegajo okoli 3,400 let, z najstarejšim znakom človeške prisotnosti iz 11–7 tisočletja pred našim štetjem. Klasične Atene so s časom postale močna mestna država, vzporedno z razvojem pristanišča v sosednjem Pireju. Postale so središče umetnosti, učenja in filozofije, dom Platonovi akademiji in Aristotelovemu Liceju, in splošno priznane kot zibelka zahodne civilizacije in rojstni kraj demokracije, predvsem zaradi vpliva v 5. in 6. stoletju pred našim štetjem na ostanek tedaj znane Evrope. Atene so dandanes svetovljanska metropola in središče ekonomskega, finančnega, industrijskega, političnega in kulturnega življenja Grčije.

Paket 4x nočitev z zajtrkom že za 199,90 € na osebo.

Atene

Atene

Graphic1

Letalski prevoz:
Odhodno letališče: DUNAJ

Odhod 25.9.2015/ Povratek 29.9.2015
NASTANITEV HOTEL 3*
Cena paketa vključuje:
letalsko vozovnico na omenjeni relaciji, ročno osebno prtljago, letališke takse, izbrano število nočitev z zajtrkom v hotelu.
Možna doplačila:

3-urna kolesarska tura po Atenah- 30,00 €

Opombe:
Cena velja na osebo in vključuje trenutno najnižjo dobljeno ceno za letalsko vozovnico. Ponudba velja na dan 27.08.2015 oz. do spremembe cene letalskega prevoza oz. razpoložljivosti hotelskih kapacitet. Točne ure letalskega prevoza in ime hotela bosta znana ob potrditvi rezervacije.
Od / osebo
Število dni:
Termin:

Potrebujete več informacij?

Oglejte si tudi tole!

Že od 1099 € na osebo
Že od 1099 € na osebo
Že od 1320 € na osebo
Že od 177 € na osebo
Že od 164,99 EUR na osebo
Že od 450 € na osebo