Čokoladni okus in Gradec


14 božičnih sejmov, ledene jaslice in Gradec po meri človeka.

V jutranjih urah bomo polni pričakovanj sedli na avtobus in se odpeljali v Avstrijo. Začeli bomo na polno in obiskali čokoladnico Zotter, ki slovi po tem, da so s številnimi raziskavami, poskusi in posebnimi naravnimi dodatki dosegli, da ima čokolada božanski okus. Inovativni dosežki pri kombinaciji kakava, kave, banan in številnih začimb so ustvarili več kot 150 slastnih čokoladnih okusov. Predstavili nam bodo celoten postopek umetnosti proizvodnje čokolade, spoznali bomo vse skrivnosti te mamljive dobrote, jih v neomejenih količinah pokušali in po želji kupili. Nato se bomo odpeljali do mesta Gradec, ki ni bil zaman prestolnica kulture leta 2003. Podali se bomo v eno najbolje ohranjenih starih mestnih jeder Srednje Evrope, kar mesto uvršča na Unescov seznam svetovne kulturne dediščine. Skrita notranja dvorišča, renesančne stavbe, klasika in jazz, tradicija in sodobno … Obisk ravno prav velikega Gradca je vedno prijeten in zanimiv. Ogled nam bo popestrilo praznično vzdušje, saj po mestu prirejajo kar 14 božičnih sejmov, v mestni hiši pa vsako leto izrezljajo velikanske ledene jaslice. Bogata ponudba toplih in hladnih napitkov, pečenih klobasic, maronov in slaščic nas bo pogrela ter okrepčala. Ob dogovorjeni uri se bomo odpeljali proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v večernih urah.

  • 02.12.2023, 16.12.2023

Vstopna mesta
Ljubljana, Celje, Maribor

LJUBLJANA, Parkirišče Dolgi most – Vič ob 06.00 | CELJE, Parkirišče Dvorane Zlatorog ob 07.05 |  MARIBOR, Mlinska ulica, AP, zunaj ob 07.50

  • Zagotovljeno
  • Skoraj zagotovljeno

 

JE ZAGOTOVOLJENO 100 % ZAGOTOVLJENO?

Res redko – se pa zgodi, da zaradi okoliščin pride do odpovedi že zagotovljenega potovanja. V tem primeru prijavljenim potnikom za potovanja organizatorjev Sonček in Icar priznavamo »odškodnino« v eni od dveh oblik:
• alternativni program z 10 % popusta oz.
• vrnitev denarja z dodatnim darilnim bonom v višini 25 € po osebi za naslednje potovanje.
A resnično se trudimo, da je takšnih primerov čim manj – za prste ene roke na leto. Brez fige v žepu.

Cena vključuje
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, zunanje oglede po programu, vstopnino za ogled čokoladnice, vodenje in organizacijo izleta.

Drobni tisk na veliko
· najmanjše število potnikov: 20
· doplačila po želji: morebitne vstopnine

Cena

65 € pri minimalni udeležbi 40 oseb

Doplačila za manjšo skupino

+ 20 € pri minimalni udeležbi 30 oseb

+ 40 € pri minimalni udeležbi 20 oseb

Kadar organizator v programu objavi več cen za različno število udeležencev, je potnik dolžan plačati kupnino glede na končno število udeležencev. Ob prijavi se potniku obračuna nižja oziroma višja cena, odvisno od ponudnika. Če število potnikov po programu za nižjo ceno ni doseženo, je potnik dolžan na poziv organizatorja potovanja najkasneje do dne pred pričetkom potovanja doplačati v programu navedeno razliko. V primeru obračunane višje cene in doseganja števila potnikov za nižjo ceno, se potniku razlika vrne.

Od 52 € / osebo
Storitev: Prevoz
Število dni: 1 dan
Termin: 02.12.2023 in 16.12.2023

Potrebujete več informacij?

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

Že od 1230 EUR na osebo
Že od 1089 EUR na osebo
Že od 1035 EUR na osebo
Že od 62 EUR na osebo