Hotel Alp Bovec 3***

Bovec


Hotel Alp Bovec 3***

 

V letu 2019 delno osvežen in prijetno opremljen Hotel Alp, ki se nahaja v centru Bovca, je odlično izhodišče za razne športne aktivnosti, sprehode in izlete po dolini Soči.

Slikovita narava z zgodovinskimi in naravnimi znamenitostmi in čudovito smaragdno reko ter bogata ponudba različnih športnih aktivnosti, so pravi kraj za oddih ali aktivne počitnice. V majhnem kraju Bovec lahko izbirate med različnimi športi na reki Soči ali pa se preprosto odločite za kolesarjenje in pohodništvo. Uživate lahko v popolnem miru in si oddahnete od vsakdanjega vrveža. Sprostite se lahko tudi ob igri golfa na prenovljenem bovškem igrišču z devetimi luknjami. Tisti, z željo po adrenalinu, pa se lahko odpravite do bližnjega športnega letališča (pribl. 400 m) in si privoščite skok v tandemu iz letala. Adrenalin po žilah vam bo zagotovo pognal tudi zip lining v nedostopni dolini Učje.

Ko boste imeli dovolj rekreacije, si privoščite sprostitev v Alpskem wellness centru. Izbirate lahko med  turško, finsko in infrardečo savno. Za zmanjšanje stresa vam nudijo tudi različne masaže.

Hotel Alp ima skupaj 103 sobe, ki so prijetno opremljene in imajo sat. TV, sušilnik za lase, nekatere pa tudi minibar. Brezplačen WiFi je na voljo na javnih površinah hotela in tudi v sobah.

V hotelski klimatizirani restavraciji vam pripravijo samopostrežne obroke, ki so prepleteni s tradicionalno bovško in italijansko kuhinjo. Na voljo je tudi à la carte ponudba. Na pokriti terasi, z pogledom na gore in center mesta, boste lahko uživali ob dobri kavici ali kakšni drugi osvežilni pijači.

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod do 18h), odjava: 7–10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Maestro.
Prednosti: na voljo je shramba za kolesa in različno športno opremo. Bogata ponudba za športnike v bližini (lokalni ponudniki): najem koles, rafting, kanyoning, ribolov, jahanje … Gostje hotela imajo številne ugodnosti pri lokalnih športnih agencijah v Bovcu.
Omejitve: hotel ni prilagojen invalidom.


Cena vključuje

Nočitev z zajtrkom.


Popusti

Otroci do 5 let gratis.

Doplačila

Psi (v sobi v pritličju) 10 €/dan,

otroška posteljica 6 €/dan,

savna 10 €/2 uri/osebo;

športne aktivnosti.


Od 46 € / osebo
Storitev: Hotel
Število dni: 1 dan
Termin: do 19. 12. 2021

Potrebujete več informacij?

Hotel Alp in rafting

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

Že od 40 € na osebo
Že od 499 € na osebo
Že od 569 € na osebo
Že od 489 € na osebo
Že od 489 € na osebo
Že od 489 € na osebo
© Copyright - Žniders turizem