ISTANBUL

Turčija, Istanbul


ODHOD ISTANBUL: 13. marec 2020 | 3 dni | letalo

CENA:
420 EUR
pri najmanj 25 potnikih
460 EUR pri najmanj 15 potnikih

1. dan: Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani ob 7.30 zjutraj. Polet letala družbe Turkish Airlines ob 9:40 proti Istanbulu. Po pristanku na istanbulskem letališču okrog 13.50 po lokalnem času transfer v ISTANBUL – mesto dveh celin in nastanitev v hotelu v centru mesta. Sledi peš spoznavanje živahnega utripa mesta skupaj z našim vodnikom. Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk in ogled glavnih znamenitosti ISTANBULA s slovenskim in lokalnim vodnikom: Mošeja Sulejmana Veličastnega, Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti (Hagia Sofia), palača Topkapi, nekdanji Hipodrom in veličastna podzemna cisterna Yerebatan Saray. Popoldne obisk Velikega bazarja (Kapali čaršija) in tržnice začimb … Zvečer po želji obisk tipičnega  lokala z večerjo in bogatim folklornim programom in trebušno plesalko. Nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku prosto za individualne oglede oz. nakupe. Po želji in proti doplačilu možen izlet z ladjico po Bosporju, ogled palače Dolmabahce, ipd.. Popoldanski transfer nazaj na letališče, od koder sledi polet proti Ljubljani s Turkish Airlines ob 18.45. Pristanek v Ljubljani ob 19.00 po lokalnem času. Zaključek potovanja.

Program se lahko še prerazporedi po dnevih.  


Cena vključuje

polet s Turkish Airlines na relaciji Ljubljana-Istanbul-Ljubljana, vse letališke takse, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v sobah 1/2 TWC v centru Istanbula, vsi ogledi po programu, lokalnega vodnika, kjer je potreben, spremstvo slovenskega vodnika, organizacijo.

Vključene vstopnine: palača Topkapi, Hagia Sofia.

Doplačila

MOŽNA DOPLAČILA: – za sobo 1/1 = 50 EUR, za obisk tipičnega lokala z večerjo in programom = od cca. 45 EUR, za izlet z ladjo po Bosporju = cca. 20 EUR, ogled palače Dolmabahce = cca. 15 EUR, za povratni transfer do letališča = 35 EUR.


Od 420 € / osebo
Storitev: Hotel, Letalo
Število dni: 3 dni
Termin: 13.03.2020

Potrebujete več informacij?

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

Že od 1099 € na osebo
Že od 1099 € na osebo
Že od 1320 € na osebo
Že od 177 € na osebo
Že od 164,99 EUR na osebo
Že od 450 € na osebo