London

Anglija, London


LONDON ODHOD: 19. februar 2019 | 4 dni | letalo

CENA:
349 EUR 
pri najmanj 40 potnikih  

369 EUR  pri najmanj 30 potnikih

1. dan: Zbor potnikov na Brniku ob 9.00 (po želji transfer iz Maribora, Celja …). Ob 11.00 polet v London z Easyjetom. Pristanek na letališču Stansted ob 12.15 in avtobusni prevoz v LONDON. Panoramski ogled mesta: trdnjava Tower, Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, Hyde park … Nastanitev v hotelu. Prosto oz. po želji večerni  sprehod po mestnem jedru (prevoz z metrojem). Nočitev v hotelu Ibis Styles Excel***.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s … V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji).  Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in še prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Popoldanski organiziran transfer na letališče Gatwick. Polet iz Londona z družbo Easyjet ob 17.10 in pristanek na Brniku ob cca. 20.25. Po želji še transfer do Celja in Maribora.

Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu, notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Priporočamo, da se za obisk muzeja voščenih lutk odločite že ob prijavi na potovanje.

Izlet v London lahko  izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.


Cena vključuje

letalski polet na relaciji Ljubljana–London–Ljubljana z Easyjetom, vse letališke takse, 1 kos ročne prtljage (dimenzij 56x45x25 cm), 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu Ibis Styles Excel v sobah 1/2 TWC, transfer iz letališča. do hotela in nazaj (vključen krožni ogled mesta prvi dan), vozovnice za metro drugi in tretji dan v Londonu, slov. vodenje, organizacijo.

Doplačila

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi): za sobo 1/1 v hotelu = 85 EUR/osebo, za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud’s) = 35 EUR/osebo (otroci do 15. let = 30 EUR), za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja do Brnika in nazaj = 35 EUR/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA vodniku na potovanju: za vstopnine po želji (Tower Bridge =cca. 9 GBP, Tower of London =cca. 23 GBP …), za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 10 GBP.


Od 349 € / osebo
Storitev: Hotel, Letalo
Število dni: 4 dni
Termin: 19.02.2019

Potrebujete več informacij?

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

Že od 450 € na osebo
Že od 450 EUR na osebo
Že od 425 € na osebo
Že od 376 EUR na osebo
Že od 585 EUR na osebo
Že od 40 € na osebo