PARIZ

Francija, Pariz


ODHODI: 23. oktober 2020 | 5 dni | avtobus

CENA:
309 EUR
pri najmanj 40 potnikih
339 EUR pri najmanj 30 potnikih

1. dan: Odhod z avtobusom iz Maribora ob 16. uri.  Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani, vožnja na relaciji Karavanke–Beljak–Salzburg. Nočna vožnja na relaciji München–Stuttgart–Karlsruhe.

2. dan: Dopoldanski prihod v pokrajino Šampanjo. Ogled cerkve Notre Dame v REIMSU, prizorišča kronanj večine francoskih kraljev. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v PARIZ. Po nastanitvi v hotelu prvi ogled mesta (z metrojem) in vzpon na EIFFLOV STOLP. Še sprehod do centra Georges Pompidou. Nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku avtobusna panorama mesta: trg Concorde, Elizejske poljane, Opera Garnier, Bastille, Eifflov stolp … Sledi vožnja v VERSAILLES in ogled soban dvorca »sončnega kralja« Ludvika XIV. Popoldanski povratek v Pariz skozi novejši predel LA DEFENSE in vrnitev v mesto. Proti večeru odhod na MONTMARTRE, ogled bazilike Sacre Coeur in trga slikarjev. Še krajši sprehod po zabaviščni ulici Pigalle. Nočitev.

4. dan: Zajtrk. Obisk katedrale NOTRE DAME in sprehod po Latinski četrti do Sorbone. Sledi prosto za individualne oglede ali nakupe. Možnost obiska katerega izmed številnih muzejev (muzej Louvre, muzej impresionistov, Rodinov muzej …). Proti večeru po želji možnost vožnje z ladjico po reki Seini. Sledi večerni odhod z avtobusom iz Pariza proti Nemčiji. Nočna vožnja.

5. dan: Nadaljevanje vožnje mimo Stuttgarta, Münchna, Salzburga. Popoldanski prestop meje v Slovenijo skozi Karavanke in prihod domov v poznih popoldanskih urah.

OPOMBA: Vrstni red ogledov se lahko prerazporedi po dnevih.

Troposteljne sobe proti potrditvi!


Cena vključuje

2 x prenočišče z zajtrkom v hotelu **/*** v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, vinjeto v Parizu, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: za Eifflov stolp (do 2. nadstropja), za dvorec Versailles in za potrebne vozovnice za metro.


Popusti

otrok do 12 let na dodatnem ležišču 25% (v sobi z dvema odraslima osebama)

Doplačila

MOŽNO DOPLAČILO: – za sobo 1/1 = 50 EUR, za vožnjo z ladjico po Seini = cca. 15 EUR. Možen tudi obisk zabaviščnega parka Eurodisney po dogovoru.


Od 309 € / osebo
Storitev: Hotel, Prevoz
Število dni: 5 dni
Termin: 23.10.2020

Potrebujete več informacij?

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

Že od 1099 € na osebo
Že od 1099 € na osebo
Že od 1320 € na osebo
Že od 177 € na osebo
Že od 164,99 EUR na osebo
Že od 450 € na osebo