Rim- city break


Rim  je glavno mesto Italije, glavno mesto dežele Lacij (Lazio) in pokrajine Rim. Je eno izmed največjih mest v Evropi s približno dvema milijonoma in pol prebivalcev. Rim je znan tudi kot večno mesto (Città eterna). Razprostira se na bregovih reke Tibere in na sedmih mestnih gričih: Palatino (Palatin), Aventino (Aventin), Capitol (Kapitol), Quirinale (Kvirinal), Viminale (Viminal), Esquilino (Eskvilin) in Celio (Celijo). V središču mesta je najmanjša neodvisna država na svetu Vatikan, dom papeža in sedež osrednje oblasti rimskokatoliške cerkve. Rim ima status metropole V letu 2011 je bil Rim osemnajsto najbolj obiskano mesto na svetu, tretje najbolj obiskano mesto v Evropski uniji in najpriljubljenejša turistična zanimivost v Italiji. Njegovo zgodovinsko jedro je na Unescovem seznamu svetovne dediščine. Muzeji in spomeniki, kot sta Vatikanski muzej in Kolosej, so med najbolj obiskanimi turističnimi cilji, saj jih vsako leto obiščejo milijoni turistov.

Paket 3x nočitev z zajtrkom že za 202,90 € na osebo.

Rim

Rim


Graphic1

Letalski prevoz:
Odhodno letališče: DUNAJ

Odhod 20.08.2015/ Povratek 23.08.2015
NASTANITEV HOTEL 3*
Cena paketa vključuje:
letalsko vozovnico na omenjeni relaciji, ročno osebno prtljago, letališke takse, izbrano število nočitev z zajtrkom v hotelu.
Možna doplačila:
Kolosej in peš tura antični rim- preskoči vrsto- 30,00 €
Opombe:
Cena velja na osebo in vključuje trenutno najnižjo dobljeno ceno za letalsko vozovnico. Ponudba velja na dan 02.07.2015 oz. do spremembe cene letalskega prevoza oz. razpoložljivosti hotelskih kapacitet. Točne ure letalskega prevoza in ime hotela bosta znana ob potrditvi rezervacije.
Od / osebo
Število dni:
Termin:

Potrebujete več informacij?

Oglejte si tudi tole!

Že od 1099 € na osebo
Že od 1099 € na osebo
Že od 1320 € na osebo
Že od 177 € na osebo
Že od 164,99 EUR na osebo
Že od 450 € na osebo