MAGIC BOUTIQUE HOTEL 4****

Zanzibar


ZANZIBAR – EKSOTIČNE POČITNICE PO NORIH CENAH

 

Karibu-dobrodošli. Zanzibar ali Unguja v jeziku svahili. Ob Zanzibarju tvori arhipelag Zanzibarja tudi otok Pemba. Zanzibar je otok začimb, čudovitih koralnih grebenov in belih peščenih plaž, ki jih obrobljajo neštete palme. Je tudi otok, kjer se je v preteklosti odvijala trgovina s sužnji. Obiščite živahni Stonetown, kjer se je rodil Freddie Mercury, hišo čudežev-Beit el Ajaib, plantažo začimb, naravni rezervat Jozani z opicami ali zaplavajte z delfini. Zanzibar  – nepozabne eksotične počitnice.

Hakuna matata!

 

ZANZIBAR MAGIC BOUTIQUE HOTEL 4****

 

Butični hotel s 4 zvezdicami Zanzibar Magic se nahaja tik ob spektakularni beli peščeni plaži v bližini vasi Matemwe na severovzhodni obali otoka Zanzibar. Okolju prijazen in majhen hotel s samo 19 sobami je zasnovan po navdihu tradicionalne afriške in zanzibarske arhitekture. Zgrajen je z edinstvenimi spretnostmi lokalnih obrtnikov in z uporabo lokalnih materialov, kot so palmovi listi za slamnate bungalove in strehe barov ter restavracij. Uporabljen je tudi mninge, lokalni trdi les za konstrukcijo. Hotel stoji na vedno prijetno vetrovni vzhodni obali otoka Zanzibar. Lokacija in poseben dizajn zagotavljajo, da lahko uživate v svojem bivanju, ne glede na to, ali izberete plažo, bar, restavracijo ali prostorno udobne sobe. Vse sobe vključujejo prostorne lesene terase z čarobnim razgledom na belo plažo, obrobljeno s palmami in turkiznimi vodami Indijskega oceana. Brezplačen WIFI je na voljo na vseh področjih

Podajte se na tropsko doživetje, ki ga ne boste dolgo pozabili. Termin lahko tudi poljubno prilagodimo vašim željam in zmožnostim. Doživite nepozabne eksotične počitnice na Zanzibarju.

 

TERMIN:

OPOMBA: TERMIN POTOVANJA LAHKO POLJUBNO PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM

 

 

CENA NA  OSEBO: OD 1250 EUR

 

*Ponudba je vezana na trenutno ponudbo letalskega prevoznika in hotela in se lahko spremeni skladno z zasedenostjo.

*Za več informacij glede potovanja v Tanzanijo in Zanzibar si lahko pogledate na spletni strani Republike Slovenije >>>

 

Še več ponudb Zanzibarja najdete na povezavi >>>


Cena vključuje


Cena vključuje

Povratni letalski prevoz iz Dunaja v ekonomskem razredu, letališke in varnostne takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu v dvoposteljnih sobah.

Doplačila

Transfer iz letališča do hotela ( približno 30 EUR na taksi ) Turistične takse (približno 20 EUR/sobo-plačilo na licu mesta)


Od 1250 € / osebo
Storitev: Hotel
Število dni: 10 dni
Termin: JULIJ, AVGUST

Potrebujete več informacij?

Pošljite povpraševanje

Oglejte si tudi tole!

Že od 450 € na osebo
Že od 450 EUR na osebo
Že od 425 € na osebo
Že od 376 EUR na osebo
Že od 585 EUR na osebo
Že od 40 € na osebo