Imate s.p. ali d.o.o.? Ste sposoben prodajalec? Imate dobre tržne lastnosti.  Ali želite zraven redne dejavnosti še dodatno zaslužiti? Potem je Žnider’s pravi naslov za Vas.

Sodelujte z Žnider’s Turizmom.

Ponujamo vam fleksibilen delovni čas in dinamično timsko delo. Ob vsem tem pa ne smemo pozabiti na redno in dobro plačilo. Izkoristite priložnost za nove izkušnje pri delu in v odnosih z ljudmi.

Kaj vam ponujamo?

Ponujamo vam vso programsko opremo za prodajo turističnih aranžmajev za vse možne destinacije po svetu, suport in pomoč pri organizaciji, dostop do naših vodičev itd…. Možnost svobodnega oblikovanja in prodaja Vaših izdelanih programov, ne glede ali je to običajna namestitev v apartmajski hiši na Hrvaškem, ki jo boste prodali Vašemu sosedu, ali je to kompleksno več tedensko potovanje na drugi konec sveta. Mi vam bomo pomagali pri izdelavi ter prodaji vaših programov.

V vseh poslovnih enotah po Sloveniji (Murska Sobota, Maribor, Celje in Izola), vam nudimo  brezplačno uporabo in polno opremljen poslovni prostor, v katerem lahko v miru pripravljate in prodajate programe, ter se sestajate z vašimi strankami.

Prijetno vzdušje

Pri Žnider’su se zavedamo, da je glavni dejavnik našega uspeha zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev. Tako ohranimo dobro voljo, s katero lažje opravljamo delo, ter obnovimo našo pripadnost delovnemu timu.

NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI IN SODELUJTE Z NAMI!

Za vse informacije smo vam na voljo na el. naslovu info@zniders.com ali na tel. št. 02 320 32 91.

Žnider´s d.o.o.
Ul Vita Kraigherja 5
2000  Maribor

www.zniders-turizem.com,    www.hotel-mangart.com,    www.zniders.com