OIV EKSKURZIJE

Spoštovani profesorji,

Na kakšen način lahko dijakom najbolj nazorno približate učno snov, ki si jo bodo zapomnili za vse življenje? Seveda s skrbno pripravljenimi ekskurzijami.

Ko zvedavo stojijo pred Kolosejem v Rimu, ko osvojijo atensko akropolo, obiščejo Evropski parlament v Bruslju, tehnični muzej v Münchnu, si ogledajo proizvodnjo Lamborghinija… Nepozabno.

Z vso odgovornostjo, strokovnostjo ter entuziazmom organiziramo ekskurzije za šole iz vse Slovenije, v veselje dijakov in profesorjev, že več kot 20 let. Zaupajo nam številne šole iz vse Slovenije  in v vseh letih smo prepeljali na tisoče zadovoljnih dijakov.

Z veseljem širimo obzorja, vedno poskrbimo za odlične vodnike, dobre hotele, mladim omogočamo spoznavanje drugačnih kultur, umetnosti, tehničnih dosežkov, kulinarike, ljudi ter navad in običajev. Ob vsem pa krepijo tudi znanje tujih jezikov.

Ekskurzije so nenadomestljiv podaljšek učnega procesa, ki se izvaja v šoli. Dijaki v šoli spoznavajo teorijo, na ekskurziji pa vse znanje, ki so ga pridobili v šoli, spoznajo in nadgradijo še v praksi.

Pripravili smo kar nekaj predlogov ekskurzij, ki se seveda lahko popolnoma prilagodijo Vašim željam, tako po vsebini kot trajanju, saj se zavedamo, da se želje in zahteve, glede vsebine ekskurzij, razlikujejo od šole do šole. Poleg klasičnih ogledov na posameznih destinacijah bomo, na Vašo željo, vključili tudi posebne, strokovno vodene oglede, ko so npr. ogledi tovarn različnih avtomobilskih proizvajalcev, ogledi letališč, pristanišč, raznih ustanov, objektov, sejmov… Ob vsem pa poskrbeli za najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Zelo se bomo potrudili za nepozabno lepe ekskurzije.

V želji po skorajšnjem slišanju in odličnem sodelovanju, Vas lepo pozdravljam

Žnider`s turizem

Vodja prodaje in nosilec OIV ekskurzij

Gregor Kop, prof. geog. in zgod.